Παιδαγωγοί για τις ανάγκες των νησιών μας

 

Μια εξαιρετικά σημαντική προσφορά παιδείας και στήριξης της νησιωτικής οικογένειας υλοποιείται από την ΜΚΟ “Αποστολή” με τη χρηματοδότηση της πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Eurobank “ΜΠΡΟΣΤΑ για την Οικογένεια”.

Μετά από αίτημα του Δήμου Οινουσσών και για την υποστήριξη των οικογενειών του νησιού μας, η “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” προκήρυξε τη θέση λογοθεραπευτή για τις Οινούσσες. Ικανοποιείται έτσι μια μεγάλη παιδαγωγική ανάγκη για τα παιδιά της Αιγνούσας, που έπρεπε 2-3 φορές την εβδομάδα να μετακινούνται ακτοπλοϊκώς με τους γονείς τους στη Χίο για να κάνουν τα απαιτούμενα μαθήματα λογοθεραπείας. Με την κίνηση αυτή ο/η λογοθεραπευτής/τρια θα συναντά τα παιδιά εδώ στην Αιγνούσα, αποφορτίζοντας τις οικογένειες από το άγχος και τα έξοδα της μετακίνησης και των μαθημάτων, τα οποία θα είναι δωρεάν.

“Αισθάνομαι το καθήκον να εκφράσω ευγνώμονες ευχαριστίες στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο και στην ΜΚΟ “Αποστολή” καθώς και στον μεγάλο χορηγό, την EUROBANK διότι άκουσαν με προσοχή την φωνή της τοπικής αυτοδιοίκησης και της νησιωτικής οικογένειας. Ανταποκρίθηκαν καλύπτοντας σοβαρές ανάγκες των τοπικών μας κοινωνιών και τους ευχαριστούμε από καρδιάς! Εύχομαι και πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί και η επιστημονική κοινότητα για να ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα στα παιδιά, που έχουν ανάγκη!”, σημειώνει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ.

Πληροφορίες για την προκήρυξη:

 

https://mkoapostoli.com/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%ba

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.